Baia Mare. Plutonul de elită al librarilor
decembrie 5, 2015
Mulțumesc, Cluj-Napoca. Mi-ai încărcat bateriile
decembrie 8, 2015
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Un copil inteligent, curios, iscoditor. Așa trebuie să fi fost Zourazi înainte să fie luat din casa părinților săi, pe vremea când vâna libelule pe malul canalului Atu Sermas.

La Bistrița, fără ca nimeni să plănuiască asta, am fost cazat în pensiunea Lilianei și a lui Marius Damian, Marius fiind un împătimit cititor de fantasy și science-fiction. Aceasta a fost una dintre fericitele coincidențe bizare care m-au însoțit în acest turneu. Nu am calculat care era probabilitatea să fiu cazat în pensiunea unui cititor de-al meu, dar faptul că mi s-a întâmplat acest lucru îmi pare și acum extraordinar.  Marius m-a însoțit la prezentarea pe care am făcut-o ieri la Casa Cărții Nicolae Steinhardt din Bistrița, el fiind și autorul fotografiilor din galeria de mai jos, fapt pentru care îi mulțumesc.

Gazda prezentării de la Bistrița a fost scriitorul Virgil Rațiu, cel mai bun negustor de cărți din Bistrița, așa cum mi-a fost caracterizat de către prietenii domniei sale. Alături de noi au fost scriitori, jurnaliști și cititori. Pentru mine însă cel mai important participant a fost Horia (foto), băiatul de 9 ani care știa totul despre HAC! și TFB și care m-a supus unei cascade de întrebări despre Haiganu și lumea lui Harap Alb.

Mai jos găsiți și o secvență video de la întâlnirea din Bistrița preluată de pe site-ul Bistriteanul, una dintre publicațiile care au relatat evenimentul.

 

Aseară am ajuns în Cluj și am petrecut câteva ore alături de Andrei Moldovan, graficianul HAC! Mâine (7 decembrie), de la ora 17.30, ne vedem la Book Corner Librarium, cea mai tare librărie din Cluj-Napoca. Vă aștept cu mare drag la o discuție ca între prieteni despre cărți și benzi desenate. Și, firește, la o întâlnire cu Haiganu.

 

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *