Ne vedem joi…
noiembrie 16, 2011
De la Brăila e cineva?
noiembrie 21, 2011
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Mă rog, nu e chiar prima. În timpul liceului, adică acum vreo 16 ani, realizam o emisiune intitulată Timpuri SF la Cony-Sat Brăila. He, he, ce vremuri… Vremuri în care singurul post românesc de televiziune în adevăratul sens al cuvântului era TVR, iar rețelele de cablu își încropeau mici studiouri locale, cu emisiuni montate pe casete VHS.

Și deși nu am uitat prima emisiune, mi-ar fi plăcut să am o înregistrare sau o fotografie de atunci. Nu am, însă de data asta am fost mai puțin neglijent. Mai jos, o imagine de aseară, cu câteva clipe înainte de a intra în emisie (Foto: Nicu Mircea). Ne revedem joia viitoare.Aurel Simionescu & Marian Coman

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

3 Comments

 1. raluca spune:

  Mai de ce studio frumusel ai tu acolo. Da zi-ne cum a fost? ai scos vreo stire? l-ai incoltit? l-ai intrebat de Caruz sau de teatru, probleme pe care le-am vazut de-a lungul timpului la tine pe blog?
  Oricum BRAVO!!!! stiam eu ca am un prieten vedeta 🙂

 2. Dida Panait spune:

  Felicitari!

 3. Marian Coman spune:

  @ Raluca – 🙂 Multumesc, Ralucule. Am abordat, zic eu, majoritatea subiectelor fierbinti care de-a lungul vremii au aparut in Obiectiv si care nu erau inca nelamurite.

  @ Dida – Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *