Cultivatori de vise
martie 15, 2010
Când moare un Actor
martie 19, 2010
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Cornel Cimpoae

Când moare un Actor nu moare doar un om. Nu moare doar un prieten, un amic, o rudă, un duşman ori cineva de care ai auzit cândva. Când moare un Actor se sting zeci, poate sute de suflete, pe care el, Actorul, le-a împrumutat pentru rolurile sale. Când moare un Actor e ca şi când s-ar prăbuşi un înger ce ar trage după el, în nefiinţă, vieţile celor de care, până atunci, s-a îngrijit. Da, când moare un Actor, lumea nu pierde doar un om, nu pierde doar un suflet, ci un lanţ întreg de vieţi, o serie întreagă de roluri pe care Actorul le-a jucat, pe care şi le-a însuşit, pe care le-a trăit. O mulţime de roluri cu care s-a confundat, cu care s-a înlocuit. Pentru care s-a abandonat.

Citeste mai departe

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

2 Comments

  1. john from London spune:

    cui ii mai pasa de un actor azi ? trist , daca era vorba de ceva gratis de orice altceva … paoate erau mai multe comentarii dar asa ..
    Pacat ca filosofia burtii a luat locul spiritului si sensibilului , nu ca as fi eu unul graduat sau vreun sensibil , ca nu sant dar…

  2. andra spune:

    trista inmormantare. dar kre era tampitul ala kre facea poze langa mine cu aparatul digital? /:) sigur nu era de la presa.. si nici emo nu parea k sa faca poze in cimitir :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *