Ce a fost mai ridicol?
decembrie 7, 2009
Opoziţie de Brăila
decembrie 11, 2009
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Pe Realitatea TV, la ora asta, Ursu, Stoicescu, Nica si Dinescu fac misto, la gramada, de Patapievici, Cartarescu si… Zoso. Te doare capul!

Am inteles incrincenarea lui Nica dupa ce am citit textul de aici. Mai haios este ca in timp ce Nica se intreaba „who the fuck is Zoso”, site-ul „mogulului din blogosfera” a picat. Lol!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

2 Comments

  1. propinatiu spune:

    Viata cartilor nu e bine sa fie atinsa de jegul mizeriei politic. Nu e bine a se implica in aceasta campanie nume precum Patapievici, Cartarescu sau Ana Birchall.
    Ca prim si deocamdata unic cartarescolog, autor a peste 1500 de pagini inspirate de capodopera Orbitor, din care mega-exegeza n-am publicat pe propinatiu.ro decat primele 600, as paria pe chiar reportul de la 6 din 49 ca textul Futevânt, presedinte!? care a circulat pe net nu apartine candidatului nostru Nobel cel mai bine plasat, Mircea Cartarescu. Argumente necesare si suficiente se gasesc la inceputul textului intact din 29 noiembrie, autorul real declarandu-si copilaria in Bucovina (Cand mama nu ma trimitea cu treburi la câmpie, mergeam adesea pe plaiurile dragi ale Bucovinei…), nu in regiunea Bucuresti, si la sfarsit, semnatura fiind Arcasul lui Stefan.

  2. Marian Coman spune:

    @ propinatiu – Da, asa este. In post-scriptumul ultimului sau editorial publicat in EVZ, „Viceversa”, Cartarescu declara ca nu are nici o legatura cu textul „Futevint presedinte”. „Realitatea TV” s-a facut din nou de ocara promovind ageasta minciuna. Nici macar nu s-a chinuit sa revina si sa-si corecteze eroare. Dar era de asteptat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *