M-am intors, o poza si citiva bumbi


M-am intors. Concediul s-a terminat, dar prea multe n-am chef sa va spun. Am urcat pe Ceahlau, ne-am plimbat cu vaporasul pe lacul de la poalele lui, am batut tot soiul de drumuri si ne-am odihnit la Agapia. Mai pun o poza cu mine pe Ceahlau, la doi pasi de virful Toaca, intr-un loc unde de te-ai trezi din somn ai crede ca esti in Rai.

Poza:

Marian Coman Ceahlau

Bumbii:

* Pe Townportal a aparut o recenzie la volumul meu de publicistica „Teoria flegmei. Apel la mitocanie”. Click AICI!

* Dark Wolf a citit „Testamentul de ciocolata” si a scris o cronica aici.

* Balin Feri a scris AICI un comentariu despre „Millennium. Fantasy & Science – Fiction”, antologia realizata de Horia si Michael, iar DINCOACE o cronica la „Transformarea lui Martin Lake si alte povestiri”

Cam asta-i. Cind o sa am timp, o sa urc citeva poze de la munte pe Flickr. Gata. Ma intorc la scris. O povestire. Se cheama „Cei nesupusi”, dar inca nu sint sigur. Noapte buna.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Add yours
 1. dana

  Buna Marian,
  Pacat ca in excursia ta nu ai batut la usa mea, sa stii ca se deschidea (si nu era caine rau „inside”), mi-ar fi placut sa te vad (sau sa va vad). Poate alta data….
  Mult succes in continuare in ceea ce vei face si salutari Irinei.
  Eu…

 2. Marian Coman

  @ Dana – Multumim frumos. Nu am fost singuri si in Piatra nu am oprit, desi, e adevarat, am trecut pe acolo. Doar ca eram in goana catre Agapia. But… sper sa ne revedem curind.

+ Leave a Comment