Nu rata ziarul de miine
octombrie 16, 2008
Bani pentru contraperformanta
octombrie 28, 2008
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sint vizati. Sint direct implicati in tentativa de cenzura a liderilor PSD la adresa piesei lui Radu Afrim. Sint adolescenti, au intre 16 si 17 ani, sint spectatori de teatru si s-au hotarit sa-si spuna parerea. Miine, in Obiectiv Junior.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

2 Comments

  1. iulys spune:

    „copii” astia stiu mult mai multe decat se injura in piesa de teatru.Am copii de 10 11 ani la bloc care isi baga si isi scot de te lasa cu gura cascata.

  2. un spectator spune:

    sincer nu stiu de ce se face atata caz cu regizorul radu afrim,practica un teatru la limita kitschului,isteric,tipator,un fel de variete pentru ”intelectuali,ceea ce ii lipseste acestui tip de teatru este substanta la care se ajunge greu,e mult mai usor apeland la trucuri si modalitati de expresie enumerate mai sus….ne ingrijoram de teatrul romanesc in general,dar ar trebui sa incepem sa ne facem fac griji si in privinta publicului care dupa cate se pare este extrem de usor de pacalit…atmosfera in teatrul romanesc incepe sa semene cu cea din televiziuni,adica suntem bombardati cu tot felul asa zise ”senzatii tari”imprumutate din occident,vopsite putin si date inspre vanzare ,second hand,iar romani dupa cum stim se dau in vant dupa ”second hand”,asta este,la asemenea timpuri asemenea artisti,aplauze pentru Radu Afrim si felul sau ”istetz”de a face teatru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *