„Teoria flegmei” la PRO TV International
septembrie 23, 2008
„Noptile…” la „Cititor SF”
septembrie 24, 2008
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Emisiunea „Parte de carte” va fi difuzata si pe PRO TV International. Prima editie, cea in care a fost supus atentiei volumul meu „Teoria flegmei. Apel la mitocanie” este programata pe 27 septembrie, de la ora 13.15 (ora Romaniei). Mai multe detalii gasiti AICI.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

2 Comments

 1. Zadkielix spune:

  Buna…dimineatza. Rasfoind din carte in carte,am frunzarit si am dat de cartea dumneavoastra. Totodata am gasit si adresa dumneavoastra de blog.
  Citind mi-am dat seama ca in afara de eruditie si talent,dv aveti si acel har de a prezenta lucrurile intr-o forma atractiva.Asa cum Constantin Noica, A UTILIZAT simple introduceri la bunatatea timpului nostru cunoscand si…”fericirea exilului”,tot asa titlurile editorialelor rasfoite cu neast de mine m-au inspirat si mi-am dat seama ca simplitatea si adevarul transced.
  Tehnologia flegmei in gat,chiar daca „suna” prea barbar nu a avut onoare sa fie in viata cand m-am proiectat eu in aceasta lume…
  Secole, sau chiar milenii, omenirea a tot cautat ceva… Dar nu prea s-a întâmplat mai nimic în lumea spiritului, nu s-a creat nimic, dar Istoria a continuat. Cum altfel? Pai… oamenii beau şi petrec ca să uite, iar stăpânii spânzură ca să rămână stăpâni. E de fapt radiografia societatzilor si a tuturor
  civilizatziilor.
  Pentru ca Destinul cine îl face? E asemenea unui ou. Il vezi si-l admiri ca aşa e, îl azvârli, îl prinzi, dacă nu, se sparge; destinul e în ou, sau în mâna care îl prinde…
  Dar nu vreau sa par ceea ce nu sunt…Asadar,am sa inchei acest scurt comentariu cu una dintre cele mai interesante maxime,auzite de curand:
  ” Linguşirea este plata anticipată a trădării care ţi se pregăteşte.
  parca se serveste de realitatea cotidiana a timpurilor noastre…
  Amintirea suferinţelor tale păstreaz-o bine: e comoara cea mai scump plătită
  Fereşte-te deopotrivă de prietenia duşmanului şi de duşmănia prietenului.
  În viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe.
  Un admirator…cat si un blogger aflat la inceput (aproape 1 an)
  ‘ Daniel Mihai

 2. Marian Coman spune:

  @ Zadkielix – Multumesc frumos pentru comentariu, Daniel. „Oamenii beau şi petrec ca să uite, iar stăpânii spânzură ca să rămână stăpâni” – e un citat din Eliade, nu? Doamne, cit de bine suna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *