Da, la Pitesti poti sa te ploiesti!
iunie 28, 2008
M-am linistit. Nu scriu SF
iulie 10, 2008
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu vi se pare ciudata linistea de dupa alegeri? Generalul Badalan, cu discursul lui acid si plin de imagini funebre, a amutit. Dupa un tirg aproape absurd cu social-democratii, versiunea locala a partidului lui Boc s-a intors cu fata la perete si tace. A tacut, morocanos, si Cibu, invinsul, iar tabara liberala a mai dat de doua ori din cioc doar cind, levitind pe deasupra cuibului, Diana Tusa a aruncat cu oua clocite in greii partidului. Liniste si la PRM-istii bucurosi ca au scapat fara sanctiuni, dar si fara banii lui Mihai Danut, amutit si el dupa alegerile care i-au aruncat, verde-n fata, realitatea.
Liniste. Trei saptamini de liniste. Fara ifosele Danielei Vasioiu, fara discursul pe note inalte al Simonei Draghincescu, fara tonurile de bariton de cartier ale lui Gheorghe Chiru, fara show-urile de stand-up comedy ale lui Tilea aflat in cautarea umanitatii. Liniste. Liniste si de la centru. Toti parlamentarii aia parasutati acum patru ani, tac in cor, p-acolo pa unde i-a prins linistea. Pa la Bucuresti. Gabriel Sandu tace discret, Buruiana tace tateste – nu vi se pare ca si cind tace, pare ca tipa? – iar Alin Teodorescu tace si face. Face pa dracu. In fond, in paranteza fie spus, Teodorescu e ala care a zis cu un tupeu aproape mitocanesc, de cite ori a fost intrebat, ca n-a facut nimic pentru Braila. Restul n-au zis, dar, pare-mi-se, tot nimic n-au facut. Si-am inchis paranteza.
Si fiindca vorbeam de Teodorescu, galagie pare a fi doar la invingatori. Cistigatori si la primarie, si la Consiliul Judetean, social-democratii se simt pe cai mari. Transeaza, proiecteaza, dicteaza impart, despart, discuta, imputa. In orasul incins doar de soare, efervescenta rosie sfiriie ca o picatura de apa pe un drajeu de calciu Sandoz si, chiar daca liderii PSD ar spune ca planifica sa arunce in aer Braila, nu ar fi nimeni care sa-i traga mai mult sau mai putin discret de mineca. Intr-o Braila fara opozitie, linistea-mi pare un zgomot amenintator.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *