Vineri o sa fiu in Club A
martie 4, 2008
Nesimtitii politicieni braileni si banii pentru Cristina
martie 8, 2008
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Vineri, 7 martie, de la ora 18.3o o sa fiu in Bucuresti, in Club A, la o intilnire organizata de editura Tritonic avind ca tema “Femeia”. Alaturi de mine vor fi Zully Mustafa, Eduard Tone si Razvan Tupa. Uite si comunicatul oficial al editurii:

Tritonic si Club A sarbatoresc Femeia

Tritonic Grup Editorial va invita vineri, 7 martie 2008, ora 18 :30, in cadrul Cafenelei Erotice in Club A, la o intalnire cu Zully Mustafa, Marian Coman, Eduard Tone si moderatorul Razvan Tupa.

Cei trei autori vor elogia Femeia, fie ca ea este, pentru Marian Coman, o cheie pentru usa catre un univers fantastic (Testamentul de ciocolata), fie sursa si totodata tinta primara a iubirii pentru Eduard Tone (Castelul printesei de caramel). Ori aventuriera, sensibila, romantica si idealista, cautand mereu marea dragoste in fiecare dintre barbatii pe care ii intalneste, asa cum o imagineaza Zully Mustafa (Nopti orientale).

Prin urmare, daca se intimpla sa fiti prin zona, va astept la o cafea. 😛

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

4 Comments

 1. Liviu Stan spune:

  Marian, inseamna ca ne vedem in Club A.

 2. Marian Coman spune:

  Sigur. Abia astept sa ne revedem.

 3. Andruska spune:

  Nu te supara, Marian, dar cine a conceput afisul / comunicatul ala? Limbajul folosit imi aminteste de limbaje de lemn de mult apuse…

 4. Marian Coman spune:

  @ Andruska – 🙂 Nu stiu exact. Daca vrei totusi sa mustruluiesti pe cineva, uite aici site-ul editurii: http://www.tritonic.ro/evenimente.htm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *