Vin la Ploiesti
martie 27, 2008
Despre inechitate. Cetateni categoria a II-a
martie 29, 2008
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

* Pe 20 iunie anul trecut scriam un editorial despre Dorin Chirtoaca. L-am revazut azi in emisiunea lui Robert Turcescu si am retrait sentimentul acela. Sentimentul ca un tinar poate sparge gheata si poate zdruncina un sistem anchilozat. Ca poate sparge fosilele. Mi-e teama ca o sa imbatrinesc asteptind in politica din Romania un asemenea tinar si ca atunci cind o sa vina o sa vad zburind tzandari din fosila care voi fi devenit eu.

* Miine o sa fiu in Ploiesti. Gasiti mai multe detalii in pagina „Testamentul de ciocolata”. Ideea e ca ma tare bucur ca nu o sa fiu in Braila. Orasul se va umple cu Iliescu si Tariceanu. Nici nu vreau sa imi inchipui ce nebuneala o sa fie.

* Doru Pruteanu a plecat un pic. Trist si fara comentarii, mai ales ca n-am sh-uri si tz-uri sa vorbesc despre asta.

* Vine campania electorala si deja mi-e scirba. In jurul presei locale clampane ciocurile unor pasari de prada. In spatele lor citeva creiere de gaina calculeaza cam cit costa un ziarist. 

* Azi am vorbit cu reprezentanta unei companii care produce documentare pentru televiziunea nationala belgiana. „Cum ar fi fost daca te-ai fi nascut intr-o alta tara?” este tema pe care isi construiesc noua productie. Chiar asa! Cum ar fi fost daca pe 21 mai 1977 nu m-as fi nascut la Mangalia, in Romania, ci pe malul vreunui ocean dintr-o alta tara. Daca vreti sa faceti exercitiul asta, cautati in ziarul de miine datele de nastere si vedeti daca puteti deveni „frate geaman” cu un belgian.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *