Taxa pe ipocrizie
februarie 1, 2008
Nimic nou. Alte razboaie, aceleasi mizerii
februarie 8, 2008
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Michael Haulica loveste din nou. Dupa o pauza de citeva luni, scriitorul Michael Haulica, fost redactor sef al editurii Tritonic, s-a reintors in bransa. Dupa cum anunta news-laterul editurii Nemira, Haulica pune pe picioare revista electronica Nautilus.

„Revista Nautilus face parte dintr-un proiect mai larg al editurii Nemira, care se va axa pe descoperirea şi promovarea literaturii F&SF autohtone. În timp, fanii acestui gen de literatură vor putea beneficia şi de celelalte componente ale proiectului, dintre care amintim: emisiunea săptămînală Nautilus la SMART FM, almanahul Nautilus (de două ori pe an) şi concursul anual care va avea ca rezultat publicarea unui roman F&SF scris de un autor român„, precizeaza sursa citata.

Conform comunicatului, revista isi va relua aparitia la 15 februarie 2008. „Va fi o publicatie lunara, in format electronic, la adresa nautilus.nemira.ro coordonata de Michael Haulica. In paginile ei veti putea citi povestiri ale autorilor romani si straini, recenzii, stiri din domeniul F&SF, interviuri”, se mai arata in comunicat. 

Pentru revista Nautilus se primesc texte (povestiri si recenzii de carte) pe adresa de e-mail: nautilus@edituranemira.ro. Textele vor fi trimise in format word, atasate e-mailului, scrise cu fontul Times New Roman, corp 12. E-mailurile vor avea in subject: revista Nautilus – titlul textului.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

3 Comments

  1. Dumitru Statescu spune:

    Ei, asta-i o veste BUNA!

  2. voicunike spune:

    Mariane ce mai faci? nu ai mai dat nici un semn de viata ,cumva scrii ceva?multe salutari!Fie ca valentine day sa-ti aduca multa ,multa dragoste!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *