Mogulii si literatura
februarie 20, 2007
Dragoste de criza
martie 20, 2007
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Nu te juca LineAge. Nu o sa mai ai chef sa scrii pe blog, nu o sa mai ai chef sa iesi la o bere, nu o sa mai ai chef sa scrii nimic. Nu te juca LineAge. Sau, ma rog, joaca-te. E timpul tau.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

6 Comments

 1. gheo spune:

  Nu te juca jocuri pe calculator… Afara e soare, se face vremea de bere. Sau cafea. Mai bine scrie, ca merita.

 2. sa-ti dau o idee. ia-ti cel mai rapciugos laptop de pe pamant, instaleaza doar un sistem de opreare (win95 de preferinta), mai pune un word (6?) si eventual niste muzica (daca te inspira). ei bine, eu, fortat de imprejurari (stii tu care…), a trebuit sa mai instalez si niste dictionare. dar la tine ajunge win+word. crede-ma, functioneaza!

  partea buna: te poti instala undeva la soare, cu o cafea de-a dreapta sfantului laptop (spun dreapta pentru ca,la mine, in stanga e cartea).

  sa-mi zici cutzu daca n-ai spor asta 🙂

 3. Marian Coman spune:

  🙂 Oki. Multumesc pentru sfaturi. Am reusit eu sa ma las de fumat, asa ca sint convins ca povestea asta cu LineAge nu o sa ma tina prea mult.

 4. oo, ii musai să-mi zici si mie cum ai reusit isprava asta! sunt numai urechi. ba nu, stai o clipa sa-mi aprind o tzigara. pfff! bun, zi acuma! 🙂

 5. Marian Coman spune:

  Pai cred ca as putea sa-ti spun. Dar e musai sa ne intilnim. Am o metoda care merge brici. So… poate ne vedem pe 4 in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *