Motive de bucurie
februarie 14, 2007
Nu te juca LineAge
martie 14, 2007
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Va spuneam ca de la o vreme nu mai citesc ziarul „Ziua”. De cind cu reclama aia cu „Nu ma face sa-ti repet povestea cu cioburile”. Sa nu ma intelegeti gresit. Nu ma dadeam nici inainte in vint dupa cotidianul cu pricina, dar nu saream nici un ziar dintre cele care vin la redactie. Obligatii profesionale. In fine… Acum vreo 2 – 3 saptamini am taiat de pe lista „Ziua”.

Azi insa, pentru a-mi documenta un eventual editorial despre subiectul la moda – „moguli” si presa – am deschis „Ziua”. Si m-am felicitat. Da-i dracului de moguli si de editorial! In pagina 15, un interviu cu Lucian Dan Teodorovici. Foarte fain. Ma rog, trebuie spus ca de la o vreme am descoperit o placere nebanuita in a citi interviuri si ca, din acest motiv, as putea fi subiectiv. Oricum, iata link-ul.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

9 Comments

 1. Danu spune:

  Prietene, sint atitea jumatati de adevar acolo! Ma rog. De gustibus et de coloribus…

 2. Ovidiu Bufnila spune:

  Tigrule Coman, ma asteptam sa pui si tu un link spre bufnil…Asa cum ma asteptam s-o faceti toti de altfel…dar e bine si asa…Eu v-am pus linkuri in blog…Iar v-am luat-o inainte…Voi, asa, cum va simtiti fata de bufnil…?

 3. Ziua si-a pierdut multi clienti din cauza acelei reclame fara sare si piper….Tot n-ai pus liiink! Frumos iti mai sta. Te-ai uitat la tine in oglinda? Ce fel de om esti?

 4. Marian Coman spune:

  Nici nu o sa pun, din moment ce prefer sa citesc textele tiparite ale lui Ovidiu Bufnila si nu blogul sau. 😛
  M-am uitat in oglinda. Am cearcane si plete. 🙂

 5. De asta te pretuiesc si te respect tigrule Marian Coman! Pentru ca ai stiut intotdeauna sa fii insurgent inrepe Bufnil, fara frica de el dar cu pretuire si barbatie! Te salut! Te provoc! Imi esti drag! Marian, esti un barbat adevarat!

 6. Sarbatori Fericite, Marian! Felicitari pentru premii!

 7. Te-am vazut la televizor, tigrule! Bravo! In privinta textelor tiparite de bufnil, oauuu, are vreo importanta suportul ictional? N-are, tigrule. Important e altceva pentru un sciitor, pardon, un Scriitor…

 8. Marian Coman spune:

  Multumesc, Ovidiu. Fireste, suportul nu e important. Dar un blog, din punctul meu de vedere, nu e literatura. Atunci cind vreau sa citesc un blog, citesc un blog fara pretentii de literatura, dupa cum, atunci cind vreau sa citesc literatura, nu o sa o caut pe un blog, ci intr-o carte, intr-o revista sau intr-un site de profil. Fireste, se poate sa ma insel, insa fac si eu dupa cum imi dicteaza gusturile. In rest, numai de bine.

 9. OK, Marian, respect punctul tau de vedere. Inima buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *