Punct cu punct, tastaturi si Lost
ianuarie 8, 2007
Mu-ha-ha-ha!
ianuarie 14, 2007
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sint prea lenes. Mai lenes decit prevede legea, mai lenes decit mi-as dori sa fiu. Am inceput anul asta prost, n-am scris nimic, n-am facut nimic. Ma alint prea mult si pun pret mai mare pe visele mele decit pe ceea ce fac cu adevarat. Or, nu conteaza ceea ce poti sa faci, ceea ce vrei sa faci ori ceea ce stii sa faci. Conteaza doar ceea ce faci. Iar eu, deocamdata, nu fac nimic. Prin urmare, nimic din ceea ce fac nu conteaza.

Asadar a venit vremea sa-mi dau un ultimatum: intr-o saptamina ma apuc de scris. Si,sa-mi fie clar, sa-mi intre bine in cap, pina in luna mai trebuie sa am gata volumul.

In plus trebuie, urgent, sa-mi stabilesc prioritatile si sa las deoparte proiectele pe care nu le pot finaliza ori de care nu ma pot tine cu adevarat, oricit de mult mi-ar placea si oricita energie mi se pare ca am.

Gata.

PS – Noaptea trecuta, Irina a visat ca am murit.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

6 Comments

 1. dorinlazar spune:

  Visele trebuie interpretate invers – dacă visezi că mori e de bine. Cel puţin aşa spuneau superstiţioşii pe care îi cunosc.

 2. Marian Coman spune:

  🙂 Inseamna ca urmeaza sa ma nasc.

 3. michael spune:

  pune mina si scrie cartea aia! si dup-aia faci ce vrei.

 4. hnu spune:

  Citeste comentariile la penultima insemnare de pe blogul teroristei 🙂 Daca nu mori citindu-le (de bucurie), nu mai mori. Ci pui mina si scrii!

 5. Marian Coman spune:

  Yeap! Scriu. Multzam fain.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *