Bilant de inceput
ianuarie 2, 2007
Ultimatum
ianuarie 10, 2007
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Fiindca nu am mai scris de multa vreme si fiindca s-au intimplat citeva lucruri, le iau, din nou, punct cu punct:

* Michael Haulica s-a mutat de aici, aici. Sa-ti fie de bine la casa noua, Maicule.

* Vidal si-a inchis blogul. 🙁 Vidalule, calutule, vidalule… Un’ te-ai dus tu?

* Week-endul trecut am urcat pe culmile disperarii findca porcaria aia de mufa ps2 in care se infige tastatura s-a stricat. Si a trebuit sa asteptam ziua de luni pentru o noua tastatura, pe usb. Prin urmare nu am scris nimic. M-am uitat la primele episoade din Lost. Frumos, dar cu prea multe reactii neverosimile.

* Detest circul religios, mai ales atunci cind este organizat pe bani publici. La Braila, de Boboteaza, crucea a fost adusa din apa de un tip despre care lumea stie ca ar fi liderul lumii interlope. Si lumea stie ce stie. Problema a devenit pentru mine si mai gretoasa cind am aflat ca unei tinere de 17 ani i s-a interzis sa participe la cursa de inot pe motiv ca este femeie. Am scris un editorial pe tema asta, text pentru care ma astept sa primesc o serie minunata de injuraturi de la enoriasi, miine, de dimineata, pe site-ul ziarului si la telefon.

* azi am primit almanahul science-fiction, ultimul numar al revistei Helion, acolo unde se vorbeste despre fituica de la Braila, si un cotidian din Timisoara, in care este prezentat numarul 4 al revistei, in care a aparut Tineretea doamnei Cala. Multumesc, Florin. O sa sar peste editoriale si o sa le citesc cu placere.

* ma duc sa mai vad un episod din Lost.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *