Ultimatum
ianuarie 10, 2007
Auci! M-au taguit!
ianuarie 17, 2007
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Tasta cu laude:

* Ieri am primit cadou (sa-mi traiasca fratele) o placa de baza, un procesor si 1 G de ram. Adica acum am si eu calculator normal, nu o masina de scris care se da computer. 

* In ultimul numar din „Observator Cultural”, Michael Haulica semneaza un text dedicat lui Mugur Cornila. Atunci cind prezinta site-ul www.rosf.ro, Michael pomeneste si despre articolasul meu publicat acolo.

* Luciat nu a uitat de „Testamentul de ciocolata”, textul meu din antologia lui Horia Nicola Ursu, „Transformarea lui Martin Lake si alte povestiri”, si ma pomeneste intr-o interesanta discutie legata de realizarea unei antologii de proza contemporana. Multumesc, Luciat. Atentia ta ma onoreaza.

* De ani de zile, simbata de simbata, public cite o caricatura in suplimentul ziarului la care lucrez. Performantele mele in acest domeniu s-au concretizat pina acum intr-un proces cu un domn avocat teribil de suparat de reprezentarea grafica pentru care am optat si, mai nou, daca am inteles eu bine mesajul, de o amenintare cu moartea primita pe site-ul ziarului, ca si comentariu la ultimul meu desen.

* Miine e ziua lui Eminescu. Ma gindesc ca poate da si el o bere, dupa ce s-o satura de poeziile recitate in sila de elevi, si de coroanele puse pe ici-pe colo de citeva oficialitati plictisite.

* Gata. Acum ma laud ca nu mai am cu ce ma lauda. A… am mai scris cite ceva la „copilaria Calei”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

4 Comments

 1. luciat spune:

  n-ai pen’ ce
  da’ sa stii ca nopti albe… nu merge deloc la fel de usor… poate pentru ca te-ai dat cam o idee prea „scriitor” acolo? zic si eu, inca n-am citit decit vreo 20 de pagini…

 2. Marian Coman spune:

  Mmmm… Pai daca esti pe la paginile 20, cred ca mai am sanse sa ma reabilitez. Sper sa am ocazia sa vorbim si dupa.

 3. femalebug spune:

  Salut!

  Mi-a placut f mult Testamentul.

  Noptile pt mine au fost mai greu de citit pt ca asteptam ceva mai … altfel, nu stiu, mai in stilul in care scriai acum cativa ani, mai sf. Nu pot sa-ti dau nume de pov pt ca nu-mi mai aduc aminte.

  Stilul in care scrii acum e ceva nou sau si atunci aveai pov de genul asta? Si ce s-a intamplat cu povestirile pe care le scriai odata? Chiar as vrea sa citesc una.

 4. Marian Coman spune:

  Multumesc, femalebug.
  Nu stiu ce sa zic. In „Nopti…” sint incluse texte pe care le-am scris in ultimii 10 ani, inclusiv primele mele povestiri.
  Nu am multe texte ancorate in sf si nici nu stiu cum de pluteste in jurul meu ideea asta de „autor de proza SF”. De fapt, cred ca stiu: nu am fugit niciodata de ea. Am citit mult SF, am mers la intinirile fandomului si, daca a fost nevoie, am utilizat recuzita din universul science-fiction in scrierile mele. Dar cind scriu nu imi spun „azi o sa scriu un text sf”. Scriu pur si simplu.
  Dar, sa-ti raspund la intrebare, da, cred ca am citeva texte mai apropiate de SF care zac pe undeva – poate vor intra cindva intr-o colectie de povestiri, si un roman inceput, care ar putea fi citit (si) in cheie sf.
  Una peste alta, sper sa-ti placa urmatorul meu volum din care face parte si „Testamentul…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *