Antologia
august 6, 2006
Amnezia mov
august 27, 2006
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Ideea este urmatoarea: marti 15 august, incepind cu ora 18.30 o sa fiu la libraria Carturesti, de pe Magheru, la lansarea volumului „Transformarea lui Marin Lake si alte povestiri”, o antologie realizata de Horia Nicola Ursu  pentru editura Tritonic.
Este o colectie de patru texte, dintre care unul imi apartine. Celelalte sint semnate de Jeff VanderMeer, Nicola Griffitth si K.J. Bishop. Toti trei sint laureatii din ultimii ani ai celor mai importante premii din lume pentru literatura fantastica si SF. Da, ma simt onorat ca am fost selectat intr-o asa companie si sper ca, in caz ca o sa cumparati/ primiti/ imprumutati cartea asta, sa nu va dezamageasca textul meu. Gata, o sa las modestia la o parte si o sa va promit citeva zeci de pagini de literatura buna si o poveste pe care nu o veti uita curind. In plus, garantez pentru textele lui VanderMeer (SUA), Griffitth (Anglia) si Bishop (Australia), in asa fel incit, chiar daca nu aveti incredere in scriitorii romani, macar pentru textele semnate de straini sa cautati cartea asta si, poate, dupa lectura textului meu, sa-mi cautati si volumul „Nopti albe, zile negre” ori sa va aplecati atentia spre literatura scrisa de autorii romani contemporani.
Mai multe detalii o sa gasiti pe blogul lui Horia care chiar acum se afla intr-o calatorie prin tara impreuna cu Michael si Jeff VanderMeer.
Cam asta e. Va astept la Carturesti.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

1 Comment

  1. laura spune:

    incepe sa plictiseasca ideea de carturesti in aproape tot ce e de calitate ca si eveniment. cine sunt cu adevarat Carturestii ??? nu cred ca 2 tineri chiar ar fi putut sa realizeze fara nimeni si nimic in spate . suna ca si povestea lui ghita asesoft – milionar la 26 de ani . dar chiar ne credeti prosti ??!! si mai nou am auzit ca au cumparat in spatele librariei de pe magheru proprietatea respectiva cu 5 milioane de euro ! de unde atatia bani ? sunt asa de profitabili ? e drept ca au preturi mari dar totusi la 3,7 milioane de euro cifra de afacere si marja povestita de ei in interviuri e ceva cel putin curios . asa ca sa incercam sa vedem si dincolo de aparente ! nu de alta dar e greu de crezut ca toata lumea buna peste noapte s-a indragostit de carturesti .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *