Vremea imbrincelii
martie 16, 2006
Capcauni cu bere
martie 27, 2006
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.
Simbata o sa fiu in Bucuresti. Nu, nu am curaj sa vin cu masina. O sa ma urc in tren si o sa privesc, pe geam, la copacii care alearga spre casa.
Si daca vreti sa ne vedem, va astept simbata, de la ora 17.00, la magazinul Diverta din Plaza Romania (B-dul Timisoara) – unde naiba or fi toate astea?
Dupa ce se termina nebunia, poate bem o bere. „Poate” asta depinde de voi. Ca eu sigur o sa beau una.
 
A… uite o parte din anuntul oficial:
 
Editura Tritonic in Plaza România
Lansare de primavara
Sâmbata, 25 martie, ora 17.00, la magazinul Diverta din Plaza România (B-dul Timisoara), se lanseaza colectia de primavara-vara fiction.ro, creatia haute-culture a editurii Tritonic.
Prin evenimentul din 25 martie, Tritonic prezinta titluri ale autorilor români si straini: „Asteptind-o pe Sara” – Michael Haulica, „Sharia” – Roxana Brânceanu, „Nopti albe, zile negre” – Marian Coman, revista „fiction.ro”, „Statia Pierzaniei” si „Cicatricea” – China Miéville, „Zei americani” – Neil Gaiman.
Invitati speciali: Michael Haulica, Roxana Brânceanu, Marian Coman, Mihai Samoila, Liviu Radu, Lucia Simona Dinescu, Florin Pitea.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comments

comments

3 Comments

  1. jen spune:

    daca ai nevoie de ajutor, indicatii, chestii, da-mi un mail. de data asta locul de intalnire e in zona mea… 🙂

  2. hnu spune:

    cit stai in capitala? ca simbata seara tirziu ajungem si noi (adica io si frumoasele mele) in bucuresti… n-om ajunge la timp pentru lansari…. da’ va tin pumnii!

  3. maru spune:

    Hmmm… cred ca duminica dimineata o sa ma intorc acasa. Poate ne vedem simbata seara. Da-mi un telefon cind ajungi in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *